Fundacja Energetyk
Dziękujemy

Fundacja "Energetyk" w dniu 08 grudnia br. przeprowadziła  Aukcje i zbiórkę publiczną w Restauracji Nova Przestrzeń w Chrzanowie, podczas występu Szymona Grzybacza na Koncertowych  Degustacjach.  Tytuł zbiórki  : na rzecz osób chorych, niepełnosprawnych oraz zakup sprzętu medycznego. Łączny dochód  1 520,- Kwota niniejsza zostanie Uchwałą Zarządu Fundacji "Energetyk" w całości przekazana na rehabilitację dla podopiecznego Fundacji  "Energetyk"  zasilając  Jego   subkonto " dla Pawełka".
Zarząd Fundacji "Energetyk" serdecznie dziękuje wszystkim Uczestnikom Koncertowych Degustacji za   udział w licytacji. Darczyńcom:  Izabeli Buckiej - Szczepańskiej,Krzysztofowi Pałce, Tomaszowi Kępce, Bogusławie Chwierut, Pawłowi Jasicowi, Annie Maslej oraz Dyrektorowi Zakładu Karnego w Trzebini ppłk Tomaszowi Wacławkowi- dziękujemy  za przekazane  rzeczy na Aukcje. Właścicielce Restauracji  Nova Przestrzeni Izabeli Buckiej - Szczepańskiej oraz Joannie Kieres za umożliwienie przeprowadzenia Aukcji podczas koncertu. Pani Annie Sadło za wspaniałe orędowanie na rzecz Fundacji "Energetyk". Michałowi Harwesowi  za  prowadzenie  Aukcji wraz z Janem Gałuszką-wiceprezesem zarządu Fundacji "Energetyk".  Powstał łańcuszek ludzi dobrej woli, dzięki którym stworzyło się Dzieło Pomocy dla dziecka, za co  składam Wszystkim  serdeczne podziękowania. Z wyrazami szacunku Ewa Mendela-  Prezes Zarządu Fundacji "Energetyk".

Kolejne podziekowania
Państwo Filipczakowie- rodzice Łukaszka i Pawełka  z Chrzanowa serdecznie dziękują
Justynie i Bartoszowi Grzesiakom z Chrzanowa za przygotowanie i dostarczenie kilku  obfitych  paczek dla Łukaszka i Pawełka.  Pani Ani  i Przyjaciołom z Chrzanowa oraz Jaworzna oraz Agacie Musiał za kolejne  paczki i obfite dary dla całej Ich  Rodziny. Pawełek jest podopiecznym Fundacji "Energetyk", stąd  również nasze podziękowania  kierujemy do osób, które przyłączyły się swoją postawą do wielkiego  Dzieła Pomocy, które ogarnęło całą Polskę.
DZIĘKUJEMY!!  Życzymy Wszystkim Państwu zdrowych  Świąt Bożego Narodzenia, radosnych chwil wśród najbliższych a w Nowym 2019  Roku samego dobra.
Z poważaniem Ewa Mendela _ Prezes Zarządu Fundacji 'Energetyk".